Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Vojvodina igra prijateljsku utakmicu protiv Nanta

Nakon narednog vikenda, kada je na programu četvrto kolo Jelen Superlige, srpski superligaši odlaze na dvonedeljnu pauzu, uslovljenu terminima rezervisanim za kvalifikacione i prijateljske utakmice nacionalnih selekcija.

Starović: Drašković izneo lični stav o Novom Sadu

Potpredsednik novosadskog odbora Srpskog pokreta obnove Nemanja Starović kaže za 021 da je predsednik te stranke Vuk Drašković, koji je rekao da nije podržao odluku o raskidu koalicije s Demokratskom strankom u Novom Sadu, izneo svoj lični stav i da ne očekuje posledice po članove SPO-a u Novom Sadu.

Kesić se vratio u Vojvodinu

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je danas da je ponovo angažovao golmana Aleksandra Kesića, sa kojim je potpisan trogodišnji ugovor.

Potrebne Potvrde za dečiji dodatak

Uprava za dodatak na decu saopštila je da su svi korisnici dečijeg dodatka dužni da toj Upravi na početku školske godine, uz važeće Rešenje, dostave školske potvrde za decu osnovnog i srednješkolskog uzrasta za predstojeću školsku godinu.

Stojkov novi direktor VIP Fonda

Novi direktor VIP Fonda je Aleksandar Stojkov koji je na tom mestu zamenio Branislava Bugarskog, nedavno imenovanog za pokrajinskog sekretara za međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu.